top of page

Over Paul

Fotograaf Paul Meijer in beeld
  • Flickr Social Icon
  • Facebook Social Icon
Paul fotografeert

"De Kern"

Paul Meijer is eigenaar van 21MM,  fotografie voor en in Noord-Nederland en Duitsland.  Paul is een betrouwbare en aardige fotograaf en kan zich gemakkelijk verplaatsen in de situatie van de klant om hem of haar wens of gedachte goed te kunnen begrijpen. Paul vindt dat het ergens over moet gaan : "de Kern"


Paul fotografeert in opdracht van overheidsinstellingen en organisaties op het gebied van infrastructuur, sociale zekerheid, architectuur en onderwijs en ook voor vele particulieren.
De missie van Paul is beelden maken van de "Unieke Alledaagsheid’ die u doen verbazen. Dan blijkt dat op zich heel gewone plekken toch bijzonder kunnen zijn en iets kunnen vertellen over de samenleving waarin we leven. Zijn portret foto's maakt hij op een uiterst plezierige en bovenal natuurlijke manier. Foto's waar Paul al zijn ziel en zaligheid in vastlegt en u verrast met het resultaat. 

Zoekt u een fotograaf uit Assen die kan meedenken, ideeën heeft, regie kan voeren, snel kan handelen, een fatsoenlijke prijs vraagt en tegelijk zeer hoge (print-) kwaliteit van de beelden levert, maak dan zsm een afspraak. U zult merken dat de mix van klassieke fotograaf met modern methoden, garant staan voor een plezierige beleving en mooie foto's als eindresultaat. En, mocht u les willen in fotografie: op individueel niveau en in kleine groepen is alles mogelijk om uw enthousiasme nog verder te ontwikkelen!

Tarieven:
Afhankelijk van de soort, omvang en locatie van de opdracht wordt een prijs per foto of een uurtarief in rekening gebracht. Voor particulieren is de standaard prijs € 50,- voor een portret- of groepsfoto. De prijs voor een afdruk via een zeer professionele  fotovakcentrale, is afhankelijk van het gewenste formaat en de kwaliteit.

B2B geldt een starttarief van € 95,- ex BTW. 

Neem ook alvast een kijkje en klik voor dagelijkse foto-updates op Flickr en Twitter!

Dank U, uw gegevens zijn verzonden!

Of Email: paul.meijer@gmail.com 

KvK nummer: 55645577
 

bottom of page